Home     Jeugd cup     Informatie publiek     Aanmelden deelnemers     Uitslagen/aanmeldingen    Foto's

 

2 en 3 MEI 2020

FIELD, VELD, ARROWHEAD 

TE TIENRAY

Kamperen/overnachten in de regio....klik     

            Voor informatie kunt U zich wenden tot :

Joey Nabben   veldtienray@hotmail.com 

Op 3 mei 2020 organiseert Handboogsportvereniging 't Trefpunt organiseert het 

Veldronde A-status

De wedstrijd wordt georganiseerd in de Tienrayse bossen.....!!!!!!.  

            Ongeveer 112 schutters, verdeeld over groepjes van max. 4 schutters, zullen zondag om 9.00 uur, bij de accommodatie van de vereniging vertrekken, op zoek naar in totaal 24 doelen,welke door de bossen van Tienray  staan opgesteld. De wedstrijd duurt tot Ī 17.00 uur.

            Geschoten wordt op blazoenen variŽrend in grootte van 20 tot 80 cm, e.e.a. naar gelang van de te schieten afstand en te voldoen naar de reglementen van de Nederlandse Handboog Bond. De wedstrijd staat onder auspiciŽn van de NHB en een tweetal scheidsrech≠ters zullen de wedstrijd nauwlettend in de gaten houden.

            Onder de deelnemers zullen een 3-tal type bogen gebruikt worden, namelijk de over het algemeen bekend Free-Style boog, voorzien van stabilisatoren en vizier, de Bare-Bow zonder vizier en verdere hulpmiddelen, alsmede de Compoundboog, welke voorzien is van katrollen, welke d.m.v. hevelwerking een grotere werpkracht te weeg kunnen brengen.

VEILIGHEID :

Uiteraard is veiligheid een belangrijk onderdeel in de organisa≠tie. De bossen worden waar nodig afgezet met markerings≠lint en waarschuwingsborden met rode vlaggen geven aan dat er een handboogwed≠strijd gaande is. E.e.a. zoals is bepaald in de voorschriften van de Gemeente.

            De doorgaande grote wandelpaden/wegen blijven voor het publiek geopend en hiervan gebruik makende, nodigen wij U uit van harte uit om een kijkje komen nemen.

Het betreden van het parcours is alleen toegestaan onder begeleiding van leden van 't Trefpunt, welke U gaarne wegwijs willen maken in deze bijzondere tak van de handboogsport. (Zorg dat U een verrekijker bij U heeft !!!)

Meldt U zich bij de CATERING voor een rondleiding !!!

  Veldschieten....een uitdaging !!!

-

Home     Jeugd cup     Informatie publiek     Aanmelden deelnemers     Uitslagen/aanmeldingen    Foto's